Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.
Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.
Blog Article
ساعت ۱۵:۵۵: استاندار خوزستان گفت: «تا ۲۴ ساعت آینده، تکلیف پیکرهای احتمالی گرفتار در متروپل مشخص خواهد شد.»[۴۸]
ساعت ۱۱:۴۰: ساختمان متروپل به لرزه افتاد. به گفتهٔ رئیس سازمان مدیریت بحران بخش باقیماندهٔ متروپل بسیار خطرناک و لرزان است و به همین دلیل شتاب در عملیات در اولویت نیست.[۳۳]
شهرداری تهران در امر تخریب ساختمان های غیرمجاز جدی تر از همیشه است و در روزهای اخیر نیز، معاون شهرسازی و معماری شهردرای تهران ضمن هشدار به این سازندگان، خاطرنشان ساخت که هیچگونه اغماضی در کار نخواهد بود و برای تخریب این سازه های غیرمجاز، از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ اقدام خواهند کرد.
معمولاً برخی از پیمانکاران با استفاده از عدم آگاهی کارفرما با قیمت دهی پایین کار را انجام میدهند که متأسفانه کارفرما مجبور است با صرف هزینه مجدد اقدام به تخریب پیش از بازسازی کند. توصیه ما این است که تخریب را الزاماً با نظارت مهندسی انجام دهید تا از وقوع خطرات مالی و جانی جلوگیری شود. ممکن است هزینه تخریب با نظارت مهندس اندکی بالاتر رود اما در هر حال حفظ اصول ایمنی و حفاظت از جان کارگران از همه چیز مهمتر است.
باز کردن در و پنجره ها مرحله ی بعدی تخریب ساختمان کلنگی است. برای در آوردن چارچوب در و پنجره باید دیوار حاشیه ی آن را خراب ساختمان در تهران کنید و برای این کار نیازمند کارگر و پتک و کلنگ هستید .
این ریزش بر اثر شکست سازهای به خاطر نقض ضوابط فنی و استانداردها بود.[۵] ۱۳ نفر از مقصران این حادثه دستگیر شدهاند.[۶] مرگ حسین عبدالباقی مالک هلدینگ عبدالباقی و مقصر اصلی ریزش در ابهام باقی مانده است.
عزاداران این حادثه در شب پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱، اقدام به آتش زدن مغازهٔ خشکبار پدر حسین عبدالباقی زدند.[۱۱۵]
خبرگزاری فارس». . دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.
↑ «شاهزاده رضا پهلوی: ریزش متروپل آبادان نمایانگر عمق فساد و بیکفایتی جمهوری اسلامی است». ایران اینترنشنال. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
امکان توقف طرح مسکن ملی وجود ندارد اخبار تخصصی صنعت ساختمان
↑ «عامل اصلی قتل مجید عبدالباقی دستگیر شد». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۸-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۱۲-۲۶.
↑ «متروپل بهطور کامل تخریب شد». ایسنا. ۲۰۲۲-۱۲-۲۸. دریافتشده در ۲۰۲۳-۰۱-۱۶.
↑ «واکنش آیت الله نوری همدانی به حادثه ریزش «متروپل» آبادان». خبرآنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.
ج – ساختمان با اسکلت بتنی : در این نوع سیستم سازه ای هم مشابه ساختمان با اسکلت فلزی ابتدا دیوارها را تخریب میکنیم و سپس سقف طبقات از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود. برای تخریب ایمن تر بهتر است از چکش هیلتی استفاده شود.